08 joulukuuta 2014

8. joulukuuta


Pari päivää hujahti ohi, että heilahti, mutta en alunperinkään ajattelut ehtiväni joka päivä näitä kalenteripostauksia tekemään :)
 
 
 
Eilen vietettiin keskimmäisen neitimme 8-vuotissynttäreitä isovanhempien, kummien ja ystävien seurassa. Minulla juhlajärjestelijänä on aina "paineet" saada jokaiselle neidille joka synttäreille erilaisia somisteita tai koristeita. Siinä onkin kuulkaas keksimistä! Keskimmäisen synttärit kun ajoittuvat juuri tähän joulun alle, on koristukset usein talvisia tai joulusia.
 
 
Tällä kertaa päätettiin käyttää väreinä kultaa ja valkoista, ripauksella pinkkiä. Koristesetti löytyi Ikeasta. Pakettiin kuului pieniä lahjapaketteja, pahvisydämiä, tähtikoristeita sekä palloja. Koko helahoito laitettiin ruokapöydän päälle valkoisiella ohuella langalla riippumaan. Pöydälle somisteeksi kahdeksan pinkkiä ruusua, kynttilät sekä pinkki pöytäliina. Kuvat ovat tältä aamulta, joten kukkia lukuunottamatta rekvisiitta on kerätty pois. Eilen emäntä ei pal kameran taakse ehtinyt :)


 

 
Koristeet ovat ihan kauniit jäämään tuohon joulun ylikin, mutta katsotaan käykö liian levottomaksi. Toisaalta talveksi ja jouluksi tykkään laittaa sisustusta hieman runsaammaksi, joten sen puolesta voisivat tuohon jäädäkin.
 
Mukavaa maanantaita!
 
Anna
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!